Bo som en fågel för en natt

Bo som en fågel för en natt

Okt 31
Bo som en fågel för en natt

Jag blev så tagen av detta hotell som svävar mellan en klunga av träd  vid Umeälvens strand  med utsikt över vattnet och solnedgång mellan trädstammarna. En väldigt romantiskt och fantasieggande plats som passar väl för ett par som letar efter nåt speciellt och annorlunda. Eller kanske för den ensamme som vill ha lite ro och sublima naturupplevelser på ett bekvämt sätt.

Granö Beckasin som äger och förvaltar hotellet kallar bostäderna för fågelnästen och de är säkert och tryggt byggda i starka tallträd på en nipa vid älven. Standarden är som på ett cityhotell med alla bekvämligheter som dusch, wc och toalett. Utrustat kök (minipentry) och golvvärme som gör det till ett attraktivt ställe för såväl sommar som vinter. Det är inrett med  handplockade inredningsdetaljer för att sätt en sista distinktiv prägel på det hela.

Något som jag tyckte lät väldigt fint var att det finns möjlighet att få sin frukost upphissad i korg på bestämd tid för de morgonpigga eller sjusovaren med lokala godheter.

Prisexempel är som följer:

Pris
2 890 kr / dubbelrum.
1 445 kr / enkelrum.

I priset ingår
Trådlöst internet
Linne
Handdukar
Frukostkorg på rummet
Tvål och schampoo

Som jag tycker är skäligt för ett sådant speciellt boende där allt är uttänkt med omsorg för natur och människa i samklang. Utöver detta så erbjuder Granö Beckasin även diverse aktiviteter som man kan förströ sig med som till exempel en guidad skidtur i trollskogen som de beskriver som en magisk upplevelse i de mörka månbelysta skogarna. Men kunnig guide som berättar om naturen och historier om den lokala byggden i en mysig tillställning med medhavd dryck och annat gott vid en brasa.

Be Sociable, Share!